پیام خراسان

آخرين مطالب

افشای راز جدید از«خانه وحشت» | ترس همه جا را گرفت! اجتماعي

افشای راز جدید از«خانه وحشت» | ترس همه جا را گرفت!
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - داستان «خانه وحشت» از زمانی آغاز شد که فردی 14 سال پیش به پلیس مراجعه کرد و گفت: برادر 33 ساله‌ام به نام نعمت، در تاریخ سوم اردیبهشت سال 89، در حالی که سوار بر خودروی پژو پارس بود، از خانه خارج شد و دیگر به تماس‌های ما پاسخ نداد. ما هیچ خبری از او نداشتیم تا اینکه جوانی به نام عبدالله به در خانه‌مان آمد و ادعا کرد که برادر شما توسط اتباع خارجی ربوده شده است.
او از ما مبلغ 100 هزار تومان برای ارائه اطلاعات در این باره دریافت کرد، اما دوباره با لباس زیر و دمپایی به ما مراجعه کرد و گفت که باید 5 میلیون تومان دیگر به او بپردازیم! به همین دلیل به این جوان مشکوک هستیم. بلافاصله پرونده آدم ربایی به جریان افتاد و نیروهای انتظامی با دستور مقام قضایی، عبدا... را شناسایی و دستگیر کردند. این مرد در بازجویی ها گفت:من در حدسلام وعلیک با نعمت (جوان گم شده)دوست بودم! حدود 3 روز بعد از گم شدن نعمت،خانواده اش با من تماس گرفتند و خواستند تا برای یافتن او کمک کنم ولی از هرکسی سوال کردم، هیچ کدام از نعمت خبر نداشتند به همین خاطر خانواده او مبلغ 100 هزار تومان به من دادند تا به مشهد بروم و از دوستانش سراغ بگیرم!
من نیز با تاکسی دربست به مشهد سفر کردم، اما نتوانستم سرنخی از «نعمت» پیدا کنم. تا اینکه در شب دوازدهم اردیبهشت، فردی ناشناس که خود را «رضا» معرفی کرد، با من تماس گرفت و از من خواست شماره تلفن خانواده «نعمت» را به او بدهم. من هم شماره تلفن پدر همسرش را از دوستانم که در آنجا بودند، گرفتم و به او دادم. حالا خانواده‌اش از من ناراحت شده‌اند. با همین سرنخ، تحقیقات پلیس به ماجرای معاملات مواد مخدر مرتبط شد و مشخص گردید که «نعمت» زندانی بند باز در تربت جام بوده و با برخی از عاملان خرید و فروش محموله‌های سنگین مواد مخدر دچار اختلاف مالی شده است. به زودی، با ردزنی‌های اطلاعاتی، خودروی پژو پارس او در منزل فردی به نام «اسماعیل-ب» کشف شد، در حالی که صاحبخانه در آن زمان در منزل حضور نداشت.
با انتقال خودرو به پارکینگ ،تحقیقات تخصصی گسترده تر شد و رد پایی از یک زن به میان آمد که حدود 10 روز قبل از گم شدن «نعمت» در پوشش دانشجو با وی ارتباط برقرارکرده است. بنابراین ماجرای آدم ربایی با فرضیه جنایت قوت گرفت و ادامه بررسی ها در منزل «اسماعیل-ب»به صورت نامحسوس ادامه یافت تا این که مشخص شد خودروی پژوپارس را برادر وی به نام «عیسی»و یک زن جوان به منزل آورده اند و از همان روز «عیسی»دیگر به منزل مراجعه نکرده است.
در همین حال سرنخ هایی از فرد دیگری به نام «عیسی-ر»به دست آمد که از دوستان صمیمی «عیسی-ب»بود و از او نیز دیگر خبری نبود.
به زودی، صاحب خانه (اسماعیل) به محل بازگشت و به نیروهای انتظامی گفت: "خودرو را برادرم، عیسی، به همراه دختری جوان به منزلم آورد و به همسرم اعلام کردند که این خودرو امانت یکی از دوستانش است و فعلاً برای مدتی در اینجا بماند." با این اطلاعات، گروهی از کارآگاهان به سرعت محل سکونت عیسی-ب را شناسایی کرده و یک خشاب سلاح کلاشینکف را کشف کردند. در ادامه تحقیقات، مشخص شد که این منزل در اجاره عیسی-ر است و عیسی-ب به دلیل دوستی با او به صورت مجردی در آنجا زندگی می‌کند. اکنون هر دو نفر متواری شده‌اند. از سوی دیگر، دو برادر نعمت (جوان گم‌شده) از تماس تلفنی دیگری از نقطه صفر مرزی افغانستان خبر دادند. جست‌وجوهای بستگانشان در افغانستان نشان داد که فردی ادعا کرده است که "نعمت" را در همان روز اول به قتل رسانده و جسد او را در منزلی در شهرک معلم دفن کرده است.
با این اطلاعات بلافاصله کارآگاهان مراتب را به قاضی ویژه قتل عمد دادسرای تربت جام اطلاع دادند و زمانی که (سوم اردیبهشت سال89)به نشانی منزل مذکور رفتند دیگر تردیدی نداشتند که جنایت در«خانه وحشت»رخ داده است چرا که منزل مذکور همان منزل اجاره ای دو دوست فراری(عیسی –ب وعیسی-ر)بود. دقایقی بعد نقطه ای از داخل انباری منزل حفر شد و ناگهان جسد جوان گم شده در حالی از زیر خاک ها بیرون آمد که لابه لای پلاستیک و لحاف پیچیده شده بود.
با کشف جسد،تحقیقات جنایی برای دستگیری متهمان فراری وارد مرحله جدیدی شد اما همه سرنخ ها به بن بست می رسید تا این که بعد از گذشت 11سال از این ماجرای تکان دهنده ،بالاخره مخفیگاه متهمان فراری در تهران شناسایی شد و نیروهای انتظامی با نیابت قضایی موفق شدند متهمان این پرونده جنایی را آبان سال 1400 دستگیر کنند و به تربت جام انتقال دهند.
این گونه بود که بررسی زوایای مختلف این ماجرا در شعبه دوم دادسرای عمومی وانقلاب تربت جام آغاز شد و متهمان در حالی صحنه جرم را بازسازی کردند که هر کدام سعی داشتند خودرا بی گناه و فریب خورده جلوه دهند اما در نهایت این جنایت هولناک لورفت و پرونده مذکور با توجه به اهمیت آن در شعبه ششم دادگاه کیفری یک خراسان رضوی مورد رسیدگی ویژه قرارگرفت. این گونه بود که 4 متهم پرونده در حالی پای میز عدالت ایستادند که یکی از آنان به بیماری صعب العلاج مبتلا شده بود.
درهمین حال متهمان بابیان این که مدتی را به افغانستان گریخته اند وقتی در برابر قضات باتجربه دادگاه قرار گرفتند دیگر همه راه های گریز را بسته دیدند و دست از داستان سرایی های بیهوده برداشتند و به شکنجه های هولناک جوان33 ساله (مقتول) با بستن دست وپاهای وی در«خانه وحشت»اعتراف کردند.
آنان با بیان این که قصد قتل نداشتند و فقط می خواستند طلب مالی یک مرد افغانستانی را از وی وصول کنند، به دسیسه شوم آدم ربایی اشاره کردند و از نقش زن جوان برای برقراری ارتباط تلفنی و کشاندن «نعمت»به «خانه وحشت»پرده برداشتند. ماجرای تکان دهنده این جنایت و اعترافات متهمان در حضور قضات شعبه ششم دادگاه کیفری یک خراسان رضوی در شماره های آینده صفحه حوادث روزنامه خراسان منتشر خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/866838/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پروژه ملی مدیریت یکپارچه اطلاعات مکانی در خراسان جنوبی اجرایی می‌شود

اشک‌های مادر مولر در وداع احساسی با آلیانز آرنا!

بایرن 2-0 گلادباخ؛ پایان شیرین مولر در آلیانز آرنا

پاداش اینزاگی به حساب طارمی واریز شد

اولین ماموریت غیرممکن ژابی؛ توافق پپ و مورینیو

تونل افتخار بازیکنان بایرن برای مولر هنگام تعویض

گل اول اتلتیکو مادرید به رئال سوسیداد توسط سورلوث

بریس سورلوث، گل دوم اتلتیکو مادرید به رئال سوسیداد

توماس مولر در میان تشویق شدید هواداران بایرن مونیخ بعد از پایان در آلیانز آرنا خداحافظی کرد

خلاصه بازی بایرن مونیخ 2 - مونشن گلادباخ 0

«هری کین» بالاخره اولین جام دوران حرفه‌ای خود را بالای سر برد

فتح‌الله‌زاده: جباری با یک دستیار خارجی سرمربی شود

حسِ خوب این موسیقی بی کلام تقدیم به شما

پلکان موسیقی شهر وین مردم را مجذوب خود کرد!

آوای ویولن در منظره ای برفی

تیم جودو خراسان شمالی قهرمان جوانان ایران شد

حکم شیرین قاضی به کام زنان بی سرپرست | با حکم قاضی دادگاه لواسانات، زن شیرینی فروش به کمک نیازمندان می رود

پیامکی که راز قاتل را فاش کرد

راز سفر دوشنبه ترامپ به ریاض؛ آتش‌بس یا آتش زیر خاکستر؟ | سناریوی مبهم ترامپ برای غزه و فلسطین

گل اینتر به بارسلونا این بار در پلی‌استیشن؛ بازسازی پاس گل طارمی در eFootball / ویدئو

ماجرای حمله به 2 پرسنل اورژانس شهرستان نیشابور

بیستمین دوره آزمون‌ مدرک تخصصی حفظ قرآن در خواف با حضور 62 نفر

برنامه‌های خطرناک اندرویدی که هر ماه میلیون‌ها بار دانلود می‌شوند

بیستمین دوره آزمون‌ مدرک تخصصی حفظ قرآن در خواف برگزار شد

شکار بزرگترین مرال نر جنگل‌ های هیرکانی | مرال 2 متری شکار دوربین ها شد

درخشش پینگ‌پنگ‌بازان مشهدی در سطح ملی بار دیگر افتخارآفرین شد

تحریم همه جانبه اسرائیل وظیفه کشورهای اسلامی است

کار عقل پالایش، تطبیق و توسعه سنت است، نه برانداختن آن

نشست «جرم شناسی فلسفی»

نشست «علم شناسی فلسفی فایرابند» برگزار می‌شود

چاپ جدید کتاب تحلیل مبانی فلسفی ظهور بحران محیط زیست منتشر شد

کتاب داریوش شایگان و پرسش از هویت ایرانی رونمایی می‏‌شود

استاد مطهری مرد «نه» گفتن و ایستادن در مقابل هرگونه کارمندوارگی بود

به‌جای فلوشیپ چه بگوییم؟

وقتی هیچ‌کس یامال را نشناخت!

زور منچسترسیتی به ضعیف‌ترین تیم لیگ نرسید

تقدیر اول بازی بایرنیا از توماس مولر

گل‌های برتر مرحله نیمه نهایی لیگ اروپا

گل اول بایرن مونیخ به مونشن گلادباخ

تقویت زیرساخت‌ها زمینه را برای ورود سرمایه‌گذاران فراهم‌ می‌کند

خدمتی به شیرینیِ لهجه زیبای یزدی

نغمه های اصیل موسیقی ایرانی با تارنوازی استاد جلیل شهناز

ترانه «یکی بود یکی نبود» با صدای مرتضی پاشایی

شبکه فیبر نوری باید تا بهمن ماه در بیرجند اجرا شود

مراسم تحلیف 272 کارشناس رسمی دادگستری فارس در شاهچراغ(ع)

راز سفر دوشنبه ترامپ به راض؛ آتش‌بس یا آتش زیر خاکستر؟ | سناریوی مبهم ترامپ برای غزه و فلسطین

فعالیت 50 کارگاه گلاب‌گیری با هزار نفر در روستای فرخد

تشرف یک میلیون و 700 هزار زائر به مشهدالرضا (ع) در دهه کرامت 1404

کتاب رافائل و میکلانژ دوخواهر غریب رونمایی شد

سرقت در نمایشگاه کتاب تهران؛ سارق دستگیر شد